Politica de Confidentialitate

DECLARAȚIE DE CONFIDENȚIALITATE

----

ARTICOLUL 1 - INFORMAȚII PERSONALE ADUNATE

 

Când efectuați o achiziție din magazinul nostru, ca parte a procesului nostru de cumpărare și vânzare, colectăm informațiile personale pe care ni le furnizați, precum numele, adresa și adresa de e-mail.

Când navigați în magazinul nostru, primim automat și adresa IP (Internet Protocol Address)  a computerului dvs., care ne permite să obținem mai multe detalii despre browserul și sistemul de operare pe care îl utilizați.

Marketing prin e-mail: cu permisiunea dvs., vă putem trimite e-mailuri despre magazinul nostru, despre produsele noi și despre alte actualizări.

ARTICOLUL 2 - Consimțământul

Cum îmi obțineți consimțământul?

Când ne furnizați informațiile dvs. personale pentru a finaliza o tranzacție, a vă verifica cardul de credit, a plasa o comandă, a programa o livrare sau a returna o achiziție, ne dati acordul să colectăm informațiile dvs. și să le folosim în alte scopuri. numai în acest scop.

Dacă vă cerem să ne furnizați informațiile dvs. personale din orice alt motiv, de exemplu, în scopuri de marketing, vă vom cere în mod direct consimțământul expres sau vă vom oferi posibilitatea de a refuza.

Cum îmi pot retrage consimțământul?

Dacă după ce ne-ați dat consimțământul, vă răzgândiți și nu mai consimțiți să ne contactăm, să colectăm informațiile sau să le dezvăluim, ne puteți notifica contactându-ne la adresa de e-mail:  info@beforeandafterguide.com

ARTICOLUL 3 - DIVULGAREA

Putem dezvălui informațiile dvs. personale dacă legea ne impune acest lucru sau dacă încălcați Termenii și Condițiile de Vânzare și Utilizare ale site-ului: www.beforeandafterguide.com

ARTICOLUL 4 - Shopify

 

Magazinul nostru este găzduit pe Shopify Inc. Acestea ne oferă platforma de comerț electronic online, care ne permite să vă vindem serviciile și produsele.

Datele dvs. sunt stocate în sistemul de stocare a datelor Shopify și în bazele de date și în aplicația generală Shopify. Datele dvs. sunt păstrate pe un server securizat protejat de un firewall.

Plată:

 

Dacă efectuați achiziția printr-un gateway de plată directă, atunci Shopify va stoca informațiile despre cardul dvs. de credit. Aceste informații sunt criptate în conformitate cu standardul de securitate a datelor stabilit de industria cardurilor de plată (PCI-DSS). Informațiile referitoare la tranzacția dvs. de cumpărare sunt păstrate atât timp cât este necesar pentru finalizarea comenzii. Odată ce comanda dvs. este finalizată, informațiile referitoare la tranzacția de cumpărare sunt șterse.

Toate gateway-urile de plată directă aderă la standardul PCI-DSS, administrat de PCI Security Standards Council, care este efortul comun al companiilor precum Visa, MasterCard, American Express și Discover.

Cerințele PCI-DSS vă asigură prelucrarea sigură a datelor cardului de credit de către magazinul nostru și furnizorii săi de servicii.

Pentru mai multe informații, consultați Termenii și condițiile Shopify sau Politica de confidențialitate.

ARTICOLUL 5 - SERVICII FURNIZATE DE TERȚI

 

În general, furnizorii terți pe care îi folosim vor colecta, utiliza și dezvălui informațiile dvs. numai în măsura necesară pentru a putea efectua serviciile pe care ni le furnizează.

 

Cu toate acestea, unii furnizori de servicii terți, precum gateway-urile de plăți și alți procesatori de tranzacții de plată, au propriile politici de confidențialitate cu privire la informațiile pe care trebuie să le furnizăm pentru tranzacțiile dvs. de cumpărare.

În ceea ce privește acești furnizori, vă recomandăm să le citiți cu atenție politicile de confidențialitate, astfel încât să puteți înțelege modul în care vor trata informațiile dvs. personale.

Rețineți că unii furnizori pot fi localizați sau pot avea facilități situate într-o altă jurisdicție decât a dvs. sau a noastră. Deci, dacă decideți să efectuați o tranzacție care necesită serviciile unui furnizor terț, atunci informațiile dvs. pot fi guvernate de legile jurisdicției în care este situat furnizorul respectiv sau de cele ale jurisdicției în care sunt situate facilitățile sale.

De exemplu, dacă vă aflați în Canada și tranzacția dvs. este procesată de un gateway de plată situat în Statele Unite, informațiile aparținând dvs. care au fost utilizate pentru a finaliza tranzacția ar putea fi dezvăluite în conformitate cu legislația Statelor Unite. Statele Unite, inclusiv Patriot Act.

Odată ce părăsiți site-ul magazinului nostru sau sunteți redirecționat către site-ul sau aplicația unei terțe părți, nu mai sunteți guvernat de această politică de confidențialitate sau de Termenii și condițiile generale de vânzare și Utilizarea site-ului nostru web.

 

Conexiuni

 

Este posibil să vi se solicite să părăsiți site-ul nostru web făcând clic pe anumite linkuri de pe site-ul nostru. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru practicile de confidențialitate ale altor site-uri și vă recomandăm să le citiți cu atenție politicile de confidențialitate.

ARTICOLUL 6 - SIGURANȚĂ

Pentru a vă proteja datele cu caracter personal, luăm măsuri de precauție rezonabile și urmăm cele mai bune practici din industrie pentru a ne asigura că acestea nu sunt pierdute, utilizate în mod necorespunzător, accesate, dezvăluite, modificate sau distruse.

Dacă ne furnizați informațiile despre cardul dvs. de credit, acestea vor fi criptate utilizând protocolul de securitate SSL și stocate cu criptare de tip AES-256. În timp ce nicio metodă de transmisie prin Internet sau de stocare electronică nu este 100% sigură, respectăm toate cerințele PCI-DSS și implementăm standarde industriale suplimentare acceptate în general.

COOKIES

Iată o listă de cookie-uri pe care le folosim. Le-am enumerat aici, astfel încât să aveți opțiunea de a alege dacă doriți să le permiteți sau nu.

_session_id, identificator unic de sesiune, permite Shopify să stocheze informații despre sesiunea dvs. (referrer, pagina de destinație etc.).

_shopify_visit, fără date păstrate, persistente timp de 30 de minute de la ultima vizită. Folosit de urmăritorul intern de statistici al furnizorului site-ului nostru web pentru a înregistra numărul de vizite.

_shopify_uniq, fără date reținute, expiră la miezul nopții (în funcție de locația vizitatorului) a doua zi. Calculează numărul de vizite la un magazin pentru fiecare client unic.

coș, identificator unic, persistă timp de 2 săptămâni, stochează informații despre coșul de cumpărături.

_secure_session_id, identificator unic de sesiune

storefront_digest, identificator unic, nedefinit dacă magazinul are o parolă, este folosit pentru a afla dacă vizitatorul curent are acces.

ARTICOLUL 7 - VÂRSTA CONSIMȚAMENTULUI

 

Prin utilizarea acestui site, declarați că aveți cel puțin vârsta majoratului în statul sau provincia de reședință și că ne-ați dat consimțământul pentru a permite oricărui minor dependent de dvs. să folosească acest site. site-ul web.

ARTICOLUL 8 - MODIFICĂRI LA PREZENTA POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate în orice moment, așa că vă rugăm să o consultați frecvent. Modificările și clarificările vor intra în vigoare imediat după postarea pe site. Dacă aducem modificări conținutului acestei politici, vă vom notifica aici că au fost actualizate, astfel încât să știți ce informații colectăm, cum le folosim și în ce circumstanțe le dezvăluim, dacă ar trebui făcut.

Dacă magazinul nostru este achiziționat de o altă companie sau fuzionat cu aceasta, informațiile dvs. pot fi transferate noilor proprietari, astfel încât să putem vinde în continuare produsele/ serviciile.

ÎNTREBĂRI ȘI DETALII DE CONTACT

Dacă doriți: să accesați, să corectați, să modificați sau să ștergeți orice informații personale pe care le avem despre dvs., să depuneți o reclamație sau dacă doriți pur și simplu mai multe informații, contactați responsabilul nostru de confidențialitate la info@beforeandafterguide.com