Conditiile Generale de Vanzare

CONDIȚII GENERALE DE VÂNZARE ȘI UTILIZARE

  PREZENTARE GENERALĂ

 Acest site web este operat de Before & After Guide. Pe acest site, termenii „noi” și „al nostru” se referă la Before & After Guide. Before & After Guide oferă acest site web, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile de pe acest site pentru dvs., utilizatorul, condiționate de acceptarea dvs. de către toți termenii, condițiile, politicile și notificările enunțate aici.

 Vizitând acest site și/sau achiziționând unul dintre produsele noastre, vă angajați în „Serviciul” nostru și sunteți de acord să fiți obligați de următorii termeni („Condiții generale de vânzare”, „Condiții generale de vânzare și utilizare” , „Termeni”), inclusiv orice termeni, condiții și politici suplimentare menționate aici și / sau accesibile prin hyperlink. Aceste Condiții generale de vânzare și utilizare se aplică tuturor utilizatorilor acestui site, inclusiv, dar fără a se limita la, utilizatorii care navighează pe site, care sunt vânzători, clienți, comercianți și / sau colaboratori de conținut.

 Vă rugăm să citiți cu atenție aceste Condiții generale de vânzare și utilizare înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru web. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a acestui site, sunteți de acord cu acești Termeni și condiții de vânzare și utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, atunci nu trebuie să accesați site-ul web sau să utilizați serviciile oferite în acesta. Dacă aceste Condiții Generale de Vânzare și Utilizare sunt considerate o ofertă, acceptarea este limitată în mod expres la aceste Condiții Generale de Vânzare și Utilizare.

Toate funcțiile și instrumentele noi care vor fi adăugate ulterior la acest magazin vor fi, de asemenea, supuse acestor Termeni și condiții generale de vânzare și utilizare. Puteți consulta cea mai recentă versiune a Condițiilor generale de vânzare și utilizare în orice moment pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Condiții generale de vânzare și utilizare prin postarea de actualizări și / sau modificări pe site-ul nostru web. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic această pagină pentru a vedea dacă au fost făcute modificări. Utilizarea continuă sau accesul la site-ul web după publicarea oricăror modificări constituie acceptarea dvs. de aceste modificări.

 Magazinul nostru este găzduit pe Shopify Inc. Acestea ne oferă platforma de comerț electronic care ne permite să vă vindem produsele și serviciile.

 ARTICOLUL 1 - CONDIȚII DE UTILIZARE A MAGAZINULUI ONLINE

 Prin acceptarea acestor Condiții Generale de Vânzare și Utilizare, declarați că ați atins vârsta majoratului în țara, statul sau provincia de reședință și că sunteți responsabil pentru utilizarea acestui site web.

 Utilizarea produselor noastre în orice scop ilegal sau neautorizat este interzisă și nu trebuie, în timpul utilizării Serviciului, să încălcați legile jurisdicției dvs. (inclusiv, dar fără a se limita la, legile referitoare la drepturi de autor).

 Nu trebuie să transmiteți viruși sau orice alt cod de natură distructivă.

 Orice încălcare a acestor Condiții generale de vânzare și utilizare va duce la încetarea imediată a Serviciilor dvs.

 ARTICOLUL 2 - CONDIȚII GENERALE

Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul la Servicii oricărei persoane în orice moment, din orice motiv.

 Înțelegeți că conținutul dvs. (cu excepția informațiilor despre cardul dvs. de credit) poate fi transferate necriptat, iar acest lucru implică (a) transmisii prin diferite rețele; și (b) modificări pentru a se conforma și a se adapta la cerințele tehnice pentru conectarea la rețele sau dispozitive.

Informațiile despre cardul de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transmiterii prin rețele.

 Sunteți de acord să nu reproduceți, duplicați, să copiați, să vindeți, să revindeți sau să exploatați orice parte a Serviciului sau utilizarea Serviciului sau orice acces la Serviciu sau contact pe site-ul web, prin intermediul căruia este furnizat Serviciul, fără o permisiune scrisă de la noi.

 Titlurile utilizate în acest acord sunt incluse pentru confortul dvs. și nu vor limita sau afecta acești Termeni.

 ARTICOLUL 3 - EXACTITATEA, COMPLETAREA ȘI OPORTUNITATEA INFORMAȚIILOR

 Nu suntem responsabili dacă informațiile disponibile pe acest site nu sunt corecte, complete sau actualizate. Conținutul acestui site este furnizat doar în scop informativ și nu ar trebui să constituie singura dvs. sursă de informații pentru luarea deciziilor, fără a consulta mai întâi surse de informații mai exacte, complete și actualizate. Dacă decideți să vă bazați pe conținutul prezentat pe acest site, faceți acest lucru pe propriul risc.

 Acest site poate conține anumite informații prealabile. Aceste informații prealabile, prin natura lor, nu sunt actualizate și sunt furnizate numai în scop informativ. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem obligația de a actualiza orice informație de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că sunteți responsabil pentru monitorizarea modificărilor site-ului nostru.

 ARTICOLUL 4 - MODIFICĂRI LA SERVICII ȘI PRETURI

 Prețurile produselor noastre pot fi modificate fără notificare prealabilă.

 Ne rezervăm dreptul în orice moment de a modifica sau întrerupe Serviciile (și orice parte sau conținut al Serviciilor) fără notificare și în orice moment.

 Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau de orice altă terță parte pentru orice modificare a prețului, suspendarea sau întreruperea Serviciilor sau produselor noastre.

 ARTICOLUL 5 - PRODUSE SAU SERVICII

 Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online pe site-ul nostru web. Aceste produse sau servicii pot fi disponibile în cantități limitate și pot fi supuse returnărilor sau schimburilor doar în conformitate cu politica noastră de returnare.

 Am făcut tot posibilul să afișăm cât mai clar culorile și imaginile produselor noastre care apar în magazinul nostru. Nu putem garanta că afișarea culorilor pe ecranul computerului dvs. va fi aceeasi cu cea a produsului.

 Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați să facem acest lucru, de a limita vânzările produselor sau serviciilor noastre către orice persoană și în orice regiune geografică sau jurisdicție. Am putea exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile oricărui produs sau serviciu pe care îl oferim. Toate descrierile și prețurile produselor pot fi modificate în orice moment fără notificare prealabilă, la propria noastră discreție. Ne rezervăm dreptul de a nu mai oferi un produs în orice moment. Orice serviciu sau ofertă de produs realizată pe acest site este nulă acolo unde este interzisă de lege.

 Nu garantăm că calitatea produselor, serviciilor, informațiilor sau a oricărei alte mărfuri pe care ați obținut-o sau le-ați achiziționat va satisface așteptările dvs. sau că orice erori din Serviciu vor fi corectate.

ARTICOLUL 6 - EXACTITATEA INFORMAȚIILOR DE FACTURARE ȘI CONT

 Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă pe care o plasați pe site-ul nostru. Putem, la propria noastră discreție, să reducem sau să anulăm cantitățile achiziționate pe persoană sau pe comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate de la același cont de client, același card de credit și / sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare și / sau de expediere. În cazul în care modificăm o comandă sau ar trebui să o anulăm, putem încerca să vă anunțăm contactându-vă la adresa de e-mail și / sau la adresa de facturare / numărul de telefon furnizate în acel moment cand comanda dumneavoastra a fost plasată. Ne rezervăm dreptul de a limita sau interzice comenzile care, în opinia noastră, pot părea de la comercianți, revânzători sau distribuitori.

 Sunteți de acord să furnizați informații curente, complete și corecte privind comanda și contul pentru toate comenzile plasate în magazinul nostru. Sunteți de acord să vă actualizați cu promptitudine contul și alte informații, inclusiv adresa de e-mail, numerele cardului de credit și datele de expirare, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile și să vă contactăm după cum este necesar.

 Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Politica noastră de returnare.

 ARTICOLUL 7 - INSTRUMENTE OPȚIONALE

 Este posibil să vă oferim acces la instrumente terțe asupra cărora nu monitorizăm, controlăm sau influențăm.

 Recunoașteți și sunteți de acord că oferim acces la astfel de instrumente „așa cum este” și „așa cum sunt disponibile” fără garanții, reprezentări sau condiții de orice fel și fără nicio aprobare. Nu vom avea nicio răspundere legală rezultată din sau legată de utilizarea acestor instrumente opționale ale terților.

 Dacă utilizați instrumentele opționale oferite pe site, faceți acest lucru pe propria răspundere și la propria discreție și ar trebui să consultați condițiile în care aceste instrumente sunt oferite de furnizorii terți relevanți.

 De asemenea, în viitor, putem oferi noi servicii și / sau noi funcții pe site-ul nostru (inclusiv noi instrumente și resurse). Aceste noi caracteristici și servicii vor fi, de asemenea, supuse acestor Condiții generale de vânzare și utilizare.

 ARTICOLUL 8 - LINKURI TERȚE

Anumite conținuturi, produse și servicii disponibile prin intermediul site-ului nostru pot include materiale de la terți.

 Link-urile terță parte de pe acest site vă pot redirecționa către site-uri terțe care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem obligați să examinăm sau să evaluăm conținutul sau acuratețea unor astfel de site-uri și nu garantăm și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru orice conținut, site web, produs, serviciu sau alt material accesibil pe sau de pe aceste site-uri terță parte.

 Nu suntem responsabili pentru daune sau daune legate de cumpărarea sau utilizarea oricăror bunuri, servicii, resurse, conținut sau orice altă tranzacție efectuată în legătură cu aceste site-uri web ale unor terțe părți. Vă rugăm să citiți cu atenție politicile și practicile terților și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a intra în orice tranzacție. Reclamații sau întrebări cu privire la produsele acestor terțe părți ar trebui să fie trimise acelorași terți.

 ARTICOLUL 9 - COMENTARII, SUGESTII ȘI ALTE PROPUNERI DE LA UTILIZATORI

 Dacă, la cererea noastră, trimiteți conținut specific (de exemplu, pentru a participa la concursuri) sau dacă fără cererea noastră, trimiteți idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, indiferent dacă este online, prin e-mail, prin poștă sau altfel (colectiv, „comentarii”), ne acordați dreptul, în orice moment și fără restricții, de a edita, copia, publica, distribui , pentru a traduce și utiliza în orice alt mod și în orice media orice comentarii pe care ni le trimiteți. Nu suntem și nu ar trebui să ni se solicite (1) să păstrăm confidențialitatea comentariilor; (2) să plătească o compensație oricui pentru orice comentarii furnizate; (3) pentru a răspunde la comentarii.

 Putem, dar nu avem nicio obligație să facem acest lucru, să monitorizăm, să edităm sau să eliminăm conținutul pe care îl considerăm, la propria noastră discreție, a fi ilegal, jignitor, amenințător, abuziv, defăimător, pornografic, obscen sau altfel inacceptabil sau care încalcă orice proprietate intelectuală sau prezentele Condiții generale de vânzare și utilizare.

 Sunteți de acord să scrieți comentarii care nu încalcă drepturile terților, inclusiv drepturile de autor, mărcile comerciale, confidențialitatea, personalitatea sau alte drepturi personale sau de proprietate. De asemenea, sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor conține conținut ilegal, defăimător, ofensator sau obscen și nici nu vor conține viruși de computer sau alte programe malware care ar putea afecta în vreun fel funcționarea Serviciului. sau orice alt site web asociat. Nu puteți utiliza o adresă de e-mail falsă, să vă prefaceți că sunteți cineva care nu sunteți sau să încercați să ne induceți în eroare pe noi și / sau terți cu privire la originea comentariilor dvs. Sunteți pe deplin responsabil pentru toate comentariile pe care le postați și acuratețea acestora. Nu ne asumăm responsabilitatea și nu ne asumăm răspunderea pentru comentariile pe care le postați sau pentru orice alte postări ale unor terți.

 ARTICOLUL 10 - INFORMAȚII PERSONALE

 Trimiterea informațiilor dvs. personale către magazinul nostru este guvernată de Politica noastră de confidențialitate. Faceți click aici pentru a vedea politica noastră de confidențialitate.

 ARTICOLUL 11 - ERORI, INEXACTITĂȚI ȘI OMISIUNI

 Din când în când pot exista informații pe site-ul nostru sau în Serviciu care pot conține erori tipografice, inexactități sau omisiuni care pot fi legate de descrierile produselor, prețuri, promoții, oferte, taxe. livrare produs, timp de livrare și disponibilitate. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități, omisiuni și de a modifica sau actualiza informații sau de a anula comenzi, în cazul în care orice informație din Serviciu sau de pe orice site web asociat este inexactă, în orice moment și fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ați plasat comanda).

 Nu avem nicio obligație să actualizăm, să schimbăm sau să clarificăm orice informații din Serviciu sau de pe orice site web asociat, inclusiv, dar fără a se limita la informațiile referitoare la prețuri, cu excepția celor prevăzute de lege. Nicio dată setată de actualizare sau reîmprospătare a Serviciului sau a oricărui site web asociat nu ar trebui luată în considerare la concluzia că informațiile din Serviciu sau de pe orice site web asociat au fost modificate sau actualizate.

 ARTICOLUL 12 - UTILIZĂRI INTERZISE

 Pe lângă interdicțiile prevăzute în Condițiile generale de vânzare și utilizare, vi se interzice utilizarea site-ului sau a conținutului acestuia: (a) în scopuri ilegale; (b) să îi inducă pe alții să efectueze sau să participe la acte ilegale; (c) să încalce orice ordonanță regională sau orice lege, regulă sau regulament internațional, federal, provincial sau de stat; (d) să încălcați drepturile noastre de proprietate intelectuală sau ale terților; (e) să hărțuiască, să abuzeze, să insulte, să rănească, să defăimeze, să calomnieze, să denigreze, să intimideze sau să discrimineze pe oricine pe baza sexului, orientării sexuale, religiei, etniei, rasei, vârsta, originea națională sau dizabilitatea; (f) să transmită informații false sau înșelătoare; (g) pentru a încărca sau transmite viruși sau orice alt tip de cod rău intenționat care ar putea fi utilizat într-un mod care compromite funcționalitatea sau funcționarea Serviciului sau a oricărui site web asociat, independent sau de internet; (h) pentru a colecta sau urmări informațiile personale ale altora; (i) pentru a spam, deturnarea unui domeniu, extragerea de informații, răsfoire, explorare sau scanare pe web (sau orice altă resursă); (j) în scopuri obscene sau imorale; sau (k) pentru a încălca sau ocoli măsurile de securitate ale Serviciului nostru, oricărui alt site web sau Internet. Ne rezervăm dreptul de a înceta utilizarea de către dvs. a Serviciului sau a oricărui site web conex pentru încălcarea utilizărilor interzise.

 ARTICOLUL 13 - EXCLUDEREA GARANȚIILOR ȘI LIMITAREA RĂSPUNDERII

 Nu garantăm și nu facem nicio declarație că utilizarea serviciului nostru va fi neîntreruptă, promptă, sigură sau fără erori.

Nu garantăm că rezultatele care pot fi obținute prin utilizarea Serviciului vor fi exacte sau fiabile.

Sunteți de acord că, din când în când, putem elimina Serviciul pe perioade nedeterminate de timp sau putem anula Serviciul în orice moment fără a vă notifica mai întâi.

 Sunteți de acord în mod expres că utilizarea dvs. a Serviciului sau incapacitatea dvs. de a-l utiliza sunt pe riscul dvs. exclusiv. Serviciul și toate produsele și serviciile oferite de dvs. prin intermediul Serviciului sunt furnizate (cu excepția cazului în care suntem în mod expres contrari de către noi) furnizate „așa cum este” și „așa cum sunt disponibile” pentru utilizarea dvs., fără reprezentare, fără garanții și fără condiții de niciun fel, exprese sau implicite, inclusiv toate garanțiile implicite de comercializare sau comercializare, adecvare pentru un anumit scop, durabilitate, titlu și libertate de încălcare.

 Before & After Guide, directorii noștri, managerii, angajații, afiliații, agenții, contractanții, stagiarii, furnizorii, furnizorii de servicii și licențiatorii nu pot fi considerați responsabili pentru vătămări, pierderi, daune sau daune directe, indirecte, accidentale, daune punitive, speciale sau consecutive de orice fel, inclusiv dar fără a se limita la pierderea de profit, venituri, economii, date, costuri de înlocuire sau orice daune similare, indiferent dacă contractual, delictual (chiar și din neglijență), răspundere strictă sau de altă natură, care rezultă din utilizarea de către dvs. a oricărui serviciu sau produs derivat din acest Serviciu sau a oricărei alte reclamații referitoare în vreun fel la utilizarea Serviciului sau a oricărui produs, incluzând, dar nelimitându-se la orice eroare sau omisiune în orice conținut, sau orice pierdere sau deteriorare de orice fel care rezultă din utilizarea Serviciului sau orice conținut (sau produs) postat, transmis sau altfel pus la dispoziție prin intermediul Serviciului, chiar dacă ați fost informat despre posibilitatea ca acestea să apară. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daunele indirecte sau incidentale, răspunderea noastră va fi limitată în măsura maximă permisă de lege.

 ARTICOLUL 14 - DESPAGUBIRI

 Sunteți de acord să despăgubiți, să apărați și să protejați Before & After Guide, compania noastră mamă, filialele noastre, afiliați, parteneri, manageri, directori, agenți, contractanți, licențiatori, furnizori de servicii, subcontractori, furnizori, stagiari și angajați, cu privire la orice cerere sau cerere, inclusiv onorarii rezonabile de avocat, făcute de orice terță parte ca urmare sau care rezultă din încălcarea de către dvs. a acestor Termeni și condiții generale de vânzare și utilizare sau a documentelor la care se referă sau a încălcării dvs. orice lege sau drepturi ale unei terțe părți.

 ARTICOLUL 15 - DISOCIABILITATE

 În cazul în care o prevedere a acestor Condiții Generale de Vânzare și Utilizare este considerată ilegală, nulă sau inaplicabilă, această prevedere poate fi totuși aplicată în întreaga măsură permisă de lege, iar partea neaplicabilă trebuie considerată ca fiind disociată de aceste Condiții generale de vânzare și utilizare, această disociere nu trebuie să afecteze valabilitatea și aplicabilitatea tuturor celorlalte prevederi rămase.

 ARTICOLUL 16 - Rezilierea

 Obligațiile și responsabilitățile asumate de părți înainte de data rezilierii vor rămâne în vigoare după rezilierea prezentului acord în toate scopurile.

 Acești Termeni și condiții generale de vânzare și utilizare sunt eficiente, cu excepția cazului în care și până când sunt reziliați de către dvs. sau nu. Puteți rezilia aceste Condiții generale de vânzare și utilizare în orice moment, notificându-ne că nu mai doriți să utilizați serviciile noastre sau când încetați să utilizați site-ul nostru.

 Dacă credem, la propria noastră discreție, că nu aveți succes sau dacă bănuiți că nu ați putut respecta termenii acestor Termeni și condiții de vânzare și utilizare, putem, de asemenea, să denunțăm acest acord în orice moment, fără a vă notifica. în avans și veți rămâne responsabil pentru toate sumele datorate până la data rezilierii (inclusiv aceasta) și / sau vă putem interzice accesul la Serviciile noastre (sau orice parte a acestora)).

 ARTICOLUL 17 - INTEGRALITATEA ACORDULUI

Orice eșec din partea noastră de a exercita sau de a aplica orice drept sau orice dispoziție a acestor Termeni și Condiții Generale de Vânzare și Utilizare nu ar trebui să constituie o renunțare la acest drept sau prevedere.

 Acești Termeni și Condiții Generale de Vânzare și Utilizare sau orice altă politică sau regulă de funcționare pe care o postăm pe acest site sau în legătură cu Serviciul constituie întreaga înțelegere și înțelegere între dumneavoastră și noi și guvernează utilizarea dvs. de către Serviciul și înlocuiește toate comunicările, propunerile și toate acordurile, anterioare și contemporane, orale sau scrise, între dvs. și noi (inclusiv, dar fără a se limita la orice versiune anterioară a Condițiilor generale de vânzare și utilizare).

 Orice ambiguitate cu privire la interpretarea acestor Condiții generale de vânzare și utilizare nu ar trebui interpretată în dezavantajul părții care a redactat.

 ARTICOLUL 18 - LEGEA APLICABILĂ

 Aceste Condiții generale de vânzare și utilizare, precum și orice alt acord separat prin care vă oferim Servicii vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile în vigoare din Romania.

 ARTICOLUL 19 - MODIFICĂRI ALE CONDIȚIILOR GENERALE DE VÂNZARE ȘI UTILIZARE

 Puteți consulta cea mai recentă versiune a Condițiilor generale de vânzare și utilizare în orice moment pe această pagină.

 Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și condiții de vânzare și utilizare prin postarea de actualizări și modificări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastră să vizitați site-ul nostru în mod regulat pentru a verifica dacă au fost făcute modificări. Utilizarea dvs. continuă sau accesul la site-ul nostru după publicarea oricăror modificări ale acestor Termeni și condiții generale de vânzare și utilizare constituie acceptarea acestor modificări.

 ARTICOLUL 20 - INFORMAȚII DE CONTACT

 Întrebările referitoare la Termenii și condițiile generale de vânzare și utilizare trebuie să fie trimise la adfresa de e-mail: ingaiamblea@gmail.com.